Liofilizuotos braškės
€2.50 – €3.15Price range: €2.50 through €3.15
Liofilizacija – tobula džiovinimo vakuume šalčiu technologija, kuri iš produkto pašalina tik vandenį, o visas biologiškai aktyvias medžiagas, vitaminus, fermentus ir k.t. – išsaugoja. Liofilizuoti produktai išlaiko savo formą, kvapą, skonį, sandariai uždarius galima laikyti praktiškai neribotą laiką.
Braškės savo forma primena širdelę, ir tai yra pirmoji užuomina, jog braškės Jums yra naudingos. Jos apsaugos jūsų širdį, padidins HDL (gerojo) cholesterolio lygį, sumažins kraujo spaudimą ir saugos nuo vėžio, dėka gausaus jose esančių antioksidantų (polifenolių) kiekio. Braškės taip pat yra geras įvairių vitaminų šaltinis, turi nemažai kalio ir magnio. Suvalgius 8-10 braškių, gausite vitamino C daugiau, nei suvalgę vieną apelsiną.
Naudojimas: Liofilizuotos braškės idealiai tinka sveikiems užkandžiams, taip pat jas galite dėti į jogurtus, košes, kepinius, kokteilius arba desertus. Jos yra puikus ingredientas tiek kasdienei mitybai, tiek sveikam gyvenimo būdui.
Mėgaukitės vasaros braškių skoniu ištisus metus su mūsų aukščiausios kokybės liofilizuotomis braškėmis!
- Maišelis: 15g
- Stiklinis indelis: 9g
Pridėkite prekių už €30.00 ir gausite nemokamą pristatymą!